Na Kontaktoni 

            WhatsApp us             

Ose na telefononi në +44 7448297234

Na dërgoni Email [email protected]


the-AgentCee,  si një konsulencë plotësisht online, krenohet për të kombinuar traditën me inovacionin. Modeli ynë hibrid kombinon qasjen personalizuar të ndërveprimeve fytyrë me fytyrë me efikasitetin e platformave dixhitale, duke ofruar shërbim të shkëlqyeshëm dhe çmime konkurruese.

Na kontaktoni përmes faqes tonë në internet, emailit ose na shkruani ne WhatsApp. Jemi këtu për t'ju udhëzuar nëpër kompleksitetet e ligjit Britanik. 

Formulari i Kontaktit

 Mund të na kontaktoni duke plotësuar këtë formular.